ВМРО разпространи позиция от името на депутата и член на

...
ВМРО разпространи позиция от името на депутата и член на
Коментари Харесай

Депутат от ВМРО: Главнокомандващият на армията Румен Радев да се разграничи от мятането на яйца

ВМРО популяризира позиция от името на депутата и член на Комисията по защита доцент Милен Михов, в която задава въпроса дали президентът и главнокомандващ на армията ген. Румен Радев ще се разграничи от дейностите на протестиращите, които в следващата вечер на проява нощес замеряха Министерство на защитата с яйца, домати и алена багра.

" Очаквано митингът към този момент няма нищо общо със своето начало. Яйца, домати, алена багра, символизираща кръв - това са изразните средства на малцината останали. Те са подготвени да осъдят, разстрелят и погребат всеки, който е над тях и значи е отговорен за личните им неудачи. Сигурно по този начин утвърждават възприятието за лична значителност, за празненство на персоналното си его над властта, реда и закона. Те не са отговорни, те са навалица. Отдали са се на пристрастеностите, които съзнателно разпалват в тях няколко умели политически играчи. Те не желаят нова Конституция и нови правила, не желаят обединителни дела и устойчиво общество. Искат власт в този момент и разпра с политическите им съперници. Народен съд няма по какъв начин да свикат, само че могат да оплюят и дамгосат посредством тълпата всеки ", написа Милен Михов в формалния си профил във Facebook.

Той е безапелационен, че на митинги до момента не се е случвало да бъде поругавана армията ни.

" Вчера... посегнаха на Българската войска, обругаха Министерство на защитата - институцията, която подсигурява свободата и независимостта на страната ни, която символизира българския военен дух и подвиг...

Къде е главнокомандващият на армията, президентът? Защо мълчи? Одобрява ли политиката на охрачване и омерзяване? Да се разграничи от причинителите или да поеме отговорността - трети път няма ", приканват от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР