ВМРО: Призоваваме за нулева миграция и право силите на реда

...
ВМРО: Призоваваме за нулева миграция и право силите на реда
Коментари Харесай

ВМРО призова: Нулева миграция и право униформените да използват оръжие при охраната на границите!


Вътрешна македонска революционна организация: Призоваваме за нулева миграция и право силите на реда да употребяват оръжие при защитата на границите! 

 

На граничната вадичка на България се води война. Къде е в този момент „ солидарна “ Европа?

 

Нелепо, неприемливо и напряко незаконно е страната да допусне следващата жертва на еднообразен чиновник на реда при защита на границата ни от незаконния мигрантски напън. Това е третият служител на реда в рамките единствено на два месеца, който губи живота си, защитавайки националната сигурност от „ бедните майки с деца “, безусловно прегазващи защитните уреди и минаващи през телата на униформените чиновници на реда.

 

Колко бусове с млади, здрави мъже от Афганистан, Иран и Ирак бяха хванати единствено за няколко месеца? А какъв брой минаха безнаказано? Какво стана с тези, които бяха снимани да минават през отрязаната ограда с пикап? Държавата мълчи!

 

Няколко сълзливи споменавания по малките екрани, купчина цветя, положени от сътрудниците, и тлеещи свещи, сложени от околните, с цел да помнят Йордан Илиев и Атанас Градев. Това е тъжната истина. Това остана. Това ще стане и през днешния ден, след бруталното ликвидиране на служителя на „ Гранична полиция “ от с. Голям Дервент. 

 

Отменени са честванията на празника на Национална работа полиция и в селото, в което мигрантските нападения са всекидневие, ще дойдат министри и висши чиновници на Министерство на вътрешните работи и ще поднесат съболезнования. И още веднъж цветя и свещи. И след три дни – още веднъж нищо. Мълчание.

 

На фона на всичко това партиите в 48-ото Народно събрание позорно се боричкат за превъзходство и за кокала, който ще им обезпечи достъп до милионите от Плана за възобновяване. Без мисъл за народа, за страната, за сигурността. 

 

Вместо жалки показни съвещания и взаимни нападки, този парламент би трябвало в незабавен порядък да гласоподава промени в законите, даващи цялостното право на чиновниците на реда, които охраняват границите на България, да употребяват огнестрелно оръжие при осъществяване на служебния си дълг. Жива мощ и техника от Българската войска би трябвало незабавно да се включи при защитата. 

 

Нито популистките законопроекти за връщането на хартиената бюлетина, нито мантрите за еврото са на дневен ред през днешния ден. Днес преди всичко би трябвало да е териториалната целокупност и оцеляването на българския народ в каскадата от рецесии.

 

Това го приказваме от година и половина. Реакция – никаква. А позорното безучастие на ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия, Възраждане, Движение за права и свободи и Български напредък коства животите на почтени мъже. Това позорно безучастие заплашва живота и здравето на стотици хиляди български жители, изложени на безконтролните нападения на незаконните мигранти.

 

Парламентът приказва разпалено за войната и оръжията, които би трябвало страната да даде на Украйна. Говори за солидарността на Европа. А къде са в този момент българските военни и солидарността на Европейски Съюз, когато по нашата граница, която е и външна за Европейския съюз, се води война с незаконната миграция?

 

Ето това е образец за двойните стандарти на Европейски Съюз. Това е образец за лицемерието на евро-либералните бюрократи и техните послушни марионетки в българския политически живот. 

 

Ние от Вътрешна македонска революционна организация изрично споделяме – Нулева миграция, право на пукотевица с огнестрелно оръжие на униформените, незабавното включване на жива мощ и техника от БА по границата. Трябва да се ползва бързо правосъдно произвеждане по член 356, алинея 1 от Наказателно-процесуален кодекс за делата за нелегално прекосяване на границата. Нужно е и иницииране на незабавни диалози с Европейска комисия за задействане на механизмите за отбрана на външните граници на Европейския съюз и предотвратяването на противозаконния трафик на мигранти.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР