ВМРО официално покани лидерите на НФСБ и „Атака” за среща

...
ВМРО официално покани лидерите на НФСБ и „Атака” за среща
Коментари Харесай

Лидерите на патриотите се събират на среща

ВМРО публично предложения водачите на НФСБ и „ Атака” за среща на дребния съдружен съвет. Има всички изгледи водачите и на трите партии в дребната коалиция да се съберат на едно място.

Лидерът на Атака Волен Сидеров ще се отзове на поканата. Той към този момент се е срещал с премиера Бойко Борисов, излиза наяве от Facebook страницата му.
Волен Сидеров: Моята концепция не е за отдръпване на патриотите от ръководството Сидеров разговарял с Борисов за оставката на Каракачанов
„ Почувствах се виновен да му обясня моето предложение към вицепремиера Красимир Каракачанов за неговата оставка. Идеята ми е за укрепване, а не за разрушение на ръководещата коалиция ", написа безгрижен Сидеров.

На утрешната среща на патриотите ще стане ясно дали Валери Симеонов ще се върне в Народното събрание като народен представител. Ако това стане местата в групата на патриотите ще бъдат разпределени по този начин – 7 за „ Атака”, 9 за НФСБ и 11 за Вътрешна македонска революционна организация. А Миглена Александрова още преди време сподели, че е подготвена да освободи своето място и да го даде на Валери Симеонов.

От партията на Каракачанов оповестиха, че болшинството е устойчиво. Патриотите, обаче, не трябва да поддържат връзка пред медиите, разгласи пред bTV депутатът Александър Сиди.
Александър Сиди: Не виждам какво би могло да смъкна кабинета към днешна дата Ние ритуално се самоубиваме през медиите, сподели представителят на Вътрешна македонска революционна организация за връзките в дребната коалиция
„ Волен Сидеров в този момент се сети, че рейтинга пада, а той пада тъй като ние са атакуваме през медиите и се убиваме. Нека се съберат в една стая, в случай че би трябвало да се избият и да се схванат. Ние ритуално се самоубиваме през медиитe”, съобщи Александър Сиди.
Българска социалистическа партия няма да се записва в пленарна зала макар оставката на Симеонов Българска социалистическа партия изиска оставката на цялото държавно управление и предварителни парламентарни избори
Въпреки оставката на Валери Симеонов, Българска социалистическа партия продължава с протеста на кворума. Ще влизат в зала единствено, в случай че се преглеждат тематики като налога на старите коли или нарастването на пенсиите да вземем за пример.

Нинова отхвърли да има общи проекти за събаряне на държавното управление с президента Румен Радев, само че акцентира, че предварителните избори са неизбежни. ГЕРБ дадоха отговор.
Десислава Атанасова: Коалицията не е застрашена По думите й водачите на патриотите не престават да си вършат смешка с страната
„ ГЕРБ е подготвена за избори във всеки миг, това сме го потвърдили 11 пъти навръх Българска социалистическа партия, тъй че тяхната прогноза не ме интересува”, съобщи депутатът от ГЕРБ – Десилава Атанасова.

А във вторник може да се чуе и номинация за вицепремиер. Спряганите имена са на Борис Ячев и Данчо Хаджиев от НФСБ. Заговори се и даже за Явор Нотев от „ Атака”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР