ВМРО и НФСБ напуснаха коалиционния съвет на Обединени патриоти –

...
ВМРО и НФСБ напуснаха коалиционния съвет на Обединени патриоти –
Коментари Харесай

Сидеров: Аз създадох коалицията, ВМРО и НФСБ я развалиха

Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ напуснаха съдружния съвет на „ Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и Вътрешна македонска революционна организация ”, откакто от АТАКА поканиха медиите да участват по време на срещата. Това предложение на АТАКА пристигна заради огромния медиен интерес и желанието на управлението на АТАКА срещата да се организира при цялостна бистрота, декларира Волен Сидеров в известие, изпратено до медиите от партия " Атака ".
„ Поканихме медиите да участват, тъй като искахме всичко да е транспарантно. Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ се уплашиха от камерите. Скочиха и споделиха, че е неприемливо и си потеглиха. Това е цялата истина за днешната среща ”, сподели Сидеров .
Той беше безапелационен, че никой никого не е обиждал. АТАКА пожела публицистите, които по този начин или другояче стоят пред стаята и чакат, да снимат съдружния съвет поради мощния медиен интерес към връзките им.
„ Не желая да има задкулисие и по тази причина настоях срещата да е открита. Задкулисието е главен проблем освен на тази коалиция, а и на цялата страна. Моето предпочитание беше да няма задкулисие. Тяхното предпочитание беше да има ”, съобщи още Сидеров.
Той напомни, че НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация се бяха събрали на подмолно съвещание, в което взеха решение, че той няма да бъде ръководител на ПГ. „ Тук не е до моето председателство, въпросът е до тъпчене на съглашението сред трите партии и искахме да го обсъдим пред медиите. Те отхвърлиха. НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация напуснаха и скапаха обединението. Аз я сътворих, те я скапаха ”, акцентира водачът на АТАКА.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР