Вместо традиционните крещящи цветове и извънземни форми от подиумите, Едгар

...
Вместо традиционните крещящи цветове и извънземни форми от подиумите, Едгар
Коментари Харесай

Моделите на Едгар Артис вдъхновени от модерната българска изба New Bloom Winery


Вместо обичайните крещящи цветове и извънземни форми от подиумите, Едгар Артис предлага новаторска идея за комбиниране на изтънчен жанр, преплитащ текстила с неизчерпаемото многообразие от детайли на обкръжаващата ни реалност. Най-новите му артистични композиции са рокли, въплъщаващи характера на изисканите виновност от серията VERANO AZUR, които са част от сбирката на хитовата българска маза New Bloom Winery.

Неповторимите плодови аромати на винените сортове Розе и Сира&Марселан въодушевиха елегантните линии и ярки цветове на шикозните облекла на красиви дами, които актьорът основава от цветя и плодове. Те съчетават духа на плътното алено вино и галантната непорочност на розето, като олицетворение на концепцията за естествената хубост и изяществото на женската душа.

Eдгар, който самичък избира артистичния си псевдоним - Артис, учи мода и дизайн в Париж. Той има над 700 000 почитатели в Instagram, които се възхищават от невероятните фешън илюстрации, интегриращи ексцентрични материали. С рисунките си създателят изпраща обръщение за силата на елементарните неща, които ни заобикалят в всекидневието, за хубостта в детайлите, погледнати от вярната позиция. Именно безкомпромисното качество и неповторимият мирис на виното от родната Тракийска равнина са тези елементи, които потапят световноизвестния актьор в изкушението на VERANO AZUR и го трансформират в същински дипломат на марката по света.

Интересна детайлност е, че в последните години виненият бранд VERANO AZUR се наложи у нас като един от най-предпочитаните измежду съвремените градски хора. Марката от години постанова нов жанр в потреблението на вино, като очарова своите фенове освен с модерното си име и дизайн, само че и с неповторимите си характерности и безкомпромисно качество, които се крият в традициите на произвеждане на New Bloom Winery, която е и една от най-напредналите мазета в софтуерен проект у нас. С повърхност от 700 кв.м., тя разполага с неповторима за страната база, оборудвана по последните международни стандарти. В нея се намира и най-модерната у нас лаборатория за първокласен надзор на всеки развой от производството. Лозята на New Bloom Winery се намират наоколо до винарната и са към 6000 декара, където с изключение на обичайни се отглеждат и неповторимите за България сортове Глера, Регент и Дорнфелдер.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР