Вместо постоянно да висите пред огледалото и да се чудите

...
Вместо постоянно да висите пред огледалото и да се чудите
Коментари Харесай

Солей, асиметрия и „молив“ за дълги крака

Вместо непрекъснато да висите пред огледалото и да се чудите дали краката ви са задоволително и приемливо дълги, можете да предприемете доста по-ефективна тактика. Както е известно от епохи, съществуват кройки и облекла, които реализират същински образни метаморфози. Между тях са няколко модела поли, в които сигурно ще изглеждате много по-стройни. Разбира се, би трябвало да са комбинирани със съответните обувки на съответната височина – т.е. върху най-малко 5-сантиметрови токчета. Излишно е да се прецизира, че единствено високите и грацилни еви могат да си разрешат равна подметка. Колкото и да е комфортна, тя нанася съществени вреди във външния тип на всички останали представителки на нежния пол. Пак за тях да напомним, че всичко във външния тип е неотложно да бъде съобразено с съответните лични параметри – в случай че нещо не ни „ отива “, няма и сантиметър значение, че го има по витрини и уеб сайтове и че блогърките го възхваляват.      

1. „ Молив “. Това е може би най-универсалната пола на всички времена. В нея е заложено всичко от модата – от ретрото и винтиджа до сексапила и предизвикването. Тя е подобаваща за графика ви от заран до вечер, какъвто и да е той – бизнес или „ долче вита “.  Ако имате офис, полата, естествено, ще е от тези фини талази, които елементарно могат да бъдат сбъркани с коприна. Ако сте на по-свободен режим, ще е от деним, кожа, трико или от каквото желаете. Ако сте същински почитател на класиката, дано да бъде с висока талия – супер изискан е. А едни тиранти пък й придават толкоз артистичност, че няма по какъв начин да останете незабелязана. За десерт – патъци върху платформа. Винаги са настоящи.   



2. Къса с кормила. Не мислете, че сме объркали сезона. Този толкоз летен на пръв взор модел е безпределно съблазнителен и през зимата – хем е мини, хем подсигурява илюзията „ по-дълги бедра “. Само би трябвало да приключва с волан. И да се носи от дами, които биха могли и да дефилират с него.

3. Плисета. И този модел е отвън календара – постоянно е „ финален вик “. Няма ограничаване в палитрата, нюансите са само в размера – „ солей “ или малко по-широки. Под тях можете да скриете хипотетичните дефекти на вашите крайници – само че единствено, в случай че ханшът ви е порядъчен. Дължината наложително е до коляното или под него – всичко друго губи грациозност. Тук високият ток е равносилен сътрудник на плисетата – без него те остават по-малко енергични и не толкоз екстравагантни.



4. Асиметрия. Винаги е тренд. А когато подгъвът е „ на погрешно “, краката ви са като че ли по-дълги. По-късите версии ускоряват илюзията – стига, несъмнено, коленете ви да нямат терзания от обстоятелството, че приковават погледите. Вечните деним якенца са съвършеният сътрудник.



5. Макси. Изключително комфортен и функционален модел - може би най-„ живият “ в дрешника ви. Връзва се с всичко – от топове до копринени ризи за следобедни коктейли и вечерни празненства. Ако клоните към отлични размери, може да е с цепка. В момента на върха са дългите и ефирни поли от съвсем транспарантни тъкани. Търсеният контрастност е в дуета им с по-грубовата горна част. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР