Вместо футболен празник, вчера наблюдавахме грозни сцени на насилие. Заради

...
Вместо футболен празник, вчера наблюдавахме грозни сцени на насилие. Заради
Коментари Харесай

Денков: Уволних зам.-министъра Темелакиев, ще обсъдя оставката на министър Калин Стоянов с вицепремиера Габриел

Вместо футболен празник, през вчерашния ден наблюдавахме грозни подиуми на принуждение. Заради БФС следим крах, безредните дейности в допълнение нагнетиха напрежение, неточности на Министерство на вътрешните работи и Столична дирекция на вътрешните работи също събраха на едно място враждуващи агитки. Това сподели пред публицисти в Министерски съвет министър председателят Николай Денков.

„ Изпратих писмо до УЕФА и контролната им комисия, с цел да чуя тяхното мнение.  Уволних зам.-министъра на Министерство на вътрешните работи Стоян Темелакиев. Възлагам на Живко Коцев следствието на насилието от служители на реда. Ще обсъдя оставката на министър Калин Стоянов с вицепремиера Габриел ”, добави още Денков.

" Нямам рецензии към министъра на спорта. Столична дирекция на вътрешните работи и Министерство на вътрешните работи и Общината би трябвало да основат организация. Определена несъответстваща оценка на ситуацията има и от страна на министър Калин Стоянов, добави министър председателят ", съобщи Денков.

" Няма да взема нито едно решение, което не е рационална за страната. Искането за три дни за лишаване на дерогацията е вкарване в капан, няма да се поддам на извиване на ръце от Движение за права и свободи и ГЕРБ. Те могат да смъкват държавното управление, дано да го създадат ", сподели Денков.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/365391262622997
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР