Вместо да си вършим работата като специалисти, ние трябва да

...
Вместо да си вършим работата като специалисти, ние трябва да
Коментари Харесай

Проф. Литвиненко: Обиден съм от това, че не мога да си върша работата

Вместо да си вършим работата като експерти, ние би трябвало да се съобразяваме с всекидневно изменящите се условия на Касата, наложените от тях рестрикции, които ескалират, и фактически стигаме до миг, в който не можем да създадем това, което е най-хуманното и човешкото - да дадем помощ на дете. Това съобщи в " Още от деня " по Българска национална телевизия детският невролог проф. Иван Литвиненко, шеф на Клиниката по неврология в СБАЛДБ „ Проф. Иван Митев “.

``
реклама

Той прикани да се разшири активността на болничното заведение с разкриването на хирургична активност, очни и ушни заболявания и други, с цел да не се постанова най-малките пациенти да бъдат разхождани сред разнообразни лечебни заведения.

Болшинството от специалностите в педиатрията са показани в болничното заведение, само че поради лимитите се лимитира активността, сподели проф. Литвиненко. По думите му пациенти не са връщани.

Проф. Иван Литвиненко: Ние отново " хитруваме " и търсим някакъв метод, тъй като аз не мога да върна у дома родител на дете с два превивам на 26 месеца. Но това е за сметка на това, че изправям на нокти личен състав, тичам из болничното заведение и диря някъде, където по подобаваща пътека може да бъде признато, тъй че да не ощетя въпреки всичко и болничното заведение, тъй като тук опираме до парите.
Той сподели още, че пътеките в педиатрията са най-ниско платените. Даде образец с деца с епилепсия, която коства 400 лева

Проф. Литвиненко добави, че от дълго време е преглътнал обидата от ниското възнаграждение, само че е афектиран от това, че не може да си прави работата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР