Вместо да се влошава, положението става безнадеждно. С тази народна

...
Вместо да се влошава, положението става безнадеждно. С тази народна
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Вместо да се влошава, положението става безнадеждно

Вместо да се утежнява, ситуацията става безнадеждно. С тази национална мъдрост стартира Вежди Рашидов диалога си в студиото на Би Ти Ви.

Запитан за оставките на тримата министри, той отговори, че те са почтени и качествени хора, само че е право на премиера на реши с кого ще работи. " Нещата не би трябвало да истеризират, а да се види по какъв начин да бъдем потребни на хората ", уверен е той.

Според него е обикновено да има несъгласия в една коалиция, по тази причина първото държавно управление на Бойко Борисов е било най-силно. " Обществото клати страната, сами си клатим лодката и е по този начин, когато страната минава на магистрално ръководство. Научихме се за всичко да викаме " Оставка ". Даде образец с служащите от завода в Карнобат, който е частен.

Рашидов назова предложенията на Българска социалистическа партия " несъответстващи ". " Те от дълго време унищожиха понятието съпротива. Няма съпротива и държавното управление може да изкара и 20 година ", съобщи той. " Не може когато кихне някой от ръководещите да се вика оставка, а в това време да се снимаш с тъгата на хората ", добави той. Според него Движение за права и свободи се държи като по-разумна съпротива, а Българска социалистическа партия просто се държи неприятно. Той разяснява, че Доган в никакъв случай не е излизал от политиката и, в случай че за някои е почетен ръководител на Движение за права и свободи, то за неговите симпатизанти е " Командира ". Работи си добре, въздейства на политиката с разсъдък ", разяснява някогашният министър на културата. Отказа обаче да прави съмнение защо е била срещата на Доган с американския дипломат.

Рашидов дефинира връзките сред България и Турция като извънредно положителни сега. В събота отпътува за Истанбул, където ще бъде маркирана 120-годишнината на Желязната черква, която към този момент се е трансформирала в културна забележителност. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР