Вместо да откликне на призивите да разкрие кореспонденцията си със

...
Вместо да откликне на призивите да разкрие кореспонденцията си със
Коментари Харесай

Радев играе пас за чатовете

Вместо да откликне на апелите да разкрие кореспонденцията си със скандалния предприемач Пламен Бобоков, президентът Румен Радев реши втори следващ ден да пасува и още веднъж се нахвърли на премиера Бойко Борисов.

В собствен жанр обаче самият Радев реши в събота още веднъж да се отбрани като задочно контраатакува гневно премиера.

Моето шкафче е празно и аз не нарязвам лентички на прескъпи строителни обекти, които стартират да се разпадат още със самото им помпозно разкриване ", съобщи президентът във високопланинския състезателен комплекс " Белмекен ".

 Аз поддържам връзка с този бизнес, който създава, който изнася и цялостни хазната. Не поддържам връзка с този бизнес, който я празни със скандални публични поръчки, където главен диспечер на порциите е министър председателят.

Личните ползи надвиват над публичните и пред очите ни най-безсрамно се лее нов и нов бетон ", реши да яхне вълната на недоволството президентът.

Той не пропусна да засипе с рецензии ръководещите даже поради пандемията от COVID-19, като посочи, че е обезпокоен от метода, по който се ръководи и загатна, че водещ в тази ситуация бил рейтингът на някои политици.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР