Вместо Асен Василев да отговори на отвореното писмо на Делян

...
Вместо Асен Василев да отговори на отвореното писмо на Делян
Коментари Харесай

Слави Трифонов във фейсбук: Веднъж вече свалих Асен Василев от власт

Вместо Асен Василев да отговори на отвореното писмо на Делян Добрев, отговор пристигна от водача на " ИТН " Слави Трифонов.

Ето какво написа той:

ОТКРИТО ПИСМО ДО ДЕЛЯН ДОБРЕВ, ВСЛЕДСТВИЕ НА ОТКРИТОТО МУ ПИСМО ДО АСЕН ВАСИЛЕВ.

Господин Добрев, прочетох Вашето писмо до Асен Василев. Разбира се, не надзървам в непозната преписка, само че писмото Ви беше намерено, някакси ми се наби в очите и ми е мъчно да го подмина, все едно не съм го прочел. А, и нещата, за които пишете, касаят всички български жители. Така че умерено мога да взема отношение по тази блага и прочувствена, епистоларна форма на послание.

В писмото си, Вие молите Асен Василев да се осъзнае във връзка с бюджета, да спре да тегли външен дълг, тъй като ще задлъжнеят българските деца. От текста излиза наяве, че съгласно Вас, Асен Василев, който познавате от 30 години, се е самозабравил и води страната към финансов провал, а Вие с жалък звук го карате да се осъзнае и да спре. Направо, като воин от турски сериал, който моли влюбената героиня да не прави недомислени, прочувствени решения.

Само дето не сме в турски сериал, няма никакво значение от по кое време се познавате с Асен Василев, по кое време сте му бил другар и по кое време не, тъй като Вие сте двуличен за следващ път и може да спрете Асен Василев незабавно. Няма потребност да му пишете открити любовни писма, просто Вашата партия би трябвало да спре да го поддържа. Можехте да го спрете на два вота на съмнение, само че вие гласувахте за Асен Василев. Вашата партия ГЕРБ, дружно с Движение за права и свободи продължава да поддържа този човек. Вашият водач, Бойко Борисов, дружно с Делян Пеевски са стабилната опора, с помощта на която Асен Василев може да си разиграва коня.

Така че, господин Добрев, Вашето намерено писмо би трябвало да е до Бойко Борисов, в действителност дори две писма - едно до Бойко, и едно до Вашия съименник Делян. И в случай че в тези писма сте доста безапелационен, водачите на ГЕРБ и на Движение за права и свободи незабавно ще смъкват Асен Василев от власт и той няма да може да тегли задължения и да задлъжняват българските деца.
Г-н Добрев, осъзнайте се и насочете прочувствените си, епистоларни форми на послание към верните респонденти.
Слави Трифонов

П.С.

И тъй като в писмото си казвате, че Асен Василев е съумял да заплени хората и да убеди партийните водачи да следват неговите стремежи, ще Ви кажа, че Вие грешите. Мен нито ме е запленил, нито ме е убедил, а напряко ме отврати и ме вбеси. И, за това един път към този момент го смъкнах от власт. Препоръчайте на водачите на ГЕРБ и Движение за права и свободи да създадат същото.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР