„Влюбена съм! Много съм щастлива и в личен план, и

...
„Влюбена съм! Много съм щастлива и в личен план, и
Коментари Харесай

Гери-Никол разкри, че е влюбена, но мълчи за Дани Илиев

„ Влюбена съм! Много съм щастлива и в персонален проект, и в професионален!”, разгласи Гери-Никол, само че необичайно за какво, по този начин и не загатна в кого тъкмо е влюбена, написа Хотарена.

Двусмисленото ѝ безмълвие идва на фона на тревожни и упорити новини за разлъка сред нея и боеца Дани Илиев. Още от края на лятото се носят клюки, че изпълнителката и MМA боецът са се разделили и всеки е поел по своя път.

През уикенда Гери-Никол се появи на дребния екран, с цел да промотира новата си ария, поради която почитателите я набедиха за чалгаджийка, само че ѝ се наложи да дава отговор и на въпроси за персоналния си живот.

„ Аз в любовта не съм експериментатор и не съм хамелеон. В момента съм доста влюбена “, споделя тя, само че на въпрос дали в действителност са разграничени с Дани Илиев Гери-Никол се запъва: „ Няма да разясня. Всеки може да си интерпретира както желае. С Дани сме в доста положителни връзки. Предпочитам да съм на хората в устата, в сравнение с хората в краката! “, в типичния си жанр разясни, без да разкрива нищо, Гери-Никол.

Варненката към момента приказва на акцент, само че не колкото преди година-две, с наслада откриха феновете. И напълно скоро може да се случи по този начин, че да я видят в каталога на „ Пайнер “.

Новото парче на наричащата се „ аренби изпълнителка “ залита рисково към попфолка и почитателите са недоволни, че звученето и лириките са бетер с тези на Емануела и Анелия. „ Аз съм фенка на Камелия, Анелия и всички звезди. Харесвам попфолк музиката, няма какво да го укривам. Мога да пея попфолк “, съобщи с пресипнал глас в студиото Гери-Никол.

Със сигурност стилът ѝ към този момент е подготвен за най-лекия род - Гери е привикнала да демонстрира плът, написа „ България Днес “. „ Аз в песните пея за себе си, изливам си душата, желая хората да схванат коя съм аз “, споделя Гери-Никол. Ето ви малко текст, с цел да разберете коя е Гери-Никол: „ Гаси тока, пий ми сока, аз ги карам да танцуват дори и без кока. Хулиганка, калпазанка. Пикантна като мексиканка. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР