Влогърката Виктория Капитонова подразни мнозина с това, че не се

...
Влогърката Виктория Капитонова подразни мнозина с това, че не се
Коментари Харесай

Любовта сама по себе си не е достатъчна! Топ съветите на Виктория Капитонова

Влогърката Виктория Капитонова подразни мнозина с това, че не се тормози да бъде себе си. Нито, че е материалист, нито че за нея един мъж е значимо да бъде финансово постоянен. 

Е, Капитонова разгласява и своите топ препоръки към всички дами, с които е евентуално още веднъж да подразни злобарите. Така да вземем за пример първият е постоянно да имаме в себе си пари за такси, тъй като сигурността е доста значима. 

Виж още: Санторини ѝ е Созопол: Деси Фотосесията пъчи гърди на топ дестинация

На второ място влогърката напомня: " Семейният живот е сложен. Любовта сама по себе си не е задоволително ". И тук Вики напомня, че компромисите от време на време идват допълнително. " Сигурни ли сте, че тези чорапи под дивана един ден няма да ви омръзнат? А чашата, която оставя след себе си? Това не са дребни неща. "

Капитонова слага на трето място нещо, което назовава " финансова възглавница ". Става въпрос за спестявания, които могат да покрият потребностите ни за идните няколко месеца, в случай че се случи непредвидена обстановка. 

Виж още: Бившият на Сузанита я опроверга: Нямам и капка виновност, не съм неприятен човек, душата ми е чиста! 

На последно място от нещата, които всяка жена би трябвало да научи, е, че майчинството слага дамата в " едва, подвластно състояние ". " Представете си в случай че по няква причина не може да работите и да изкарвате пари, ще се оправи ли Вашият мъж самичък? Да съдържа цялото семейство? "

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova_pr/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР