Влизането в управлението на НФСБ и ВМРО в най-високите постове,

...
Влизането в управлението на НФСБ и ВМРО в най-високите постове,
Коментари Харесай

Волен Сидеров с важна равносметка за коалицията: Влизането в управлението на НФСБ и ВМРО донесе повече негативи, отколкото позитиви

Влизането в ръководството на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация в най-високите постове, вицепремиерските, донесе повече негативи, в сравнение с позитиви, тъй като аз от самото начало повтарях и насочвах погледа към значимите неща, значителните сфери, а те го одобряваха като персонално заяждане. Това сподели водачът на Политическа партия „ Атака “ Волен Сидеров пред Телевизия „ Алфа “.

„ Нямам нито желанието, нито енергията, нито съм на годините да се заяждам лично с някого. Единственият смисъл в тези критики е да се насочи тази енергия, защото загубим ли я, ще загубим въобще възможността патриотичен, националистически вот да бъде добър и успешен в България. А в Европа той идва на дневен ред “, коментира Сидеров.

„ Това е още един парадокс. Това, което са казали през 2006 година: „ Създайте партия, за да спрете „ Атака “ ще успее, когато атакисткото мислене идва на власт в Европа, а тук патриотичното ще бъде потопено, защото сме си проиграли шансовете “, допълни още той. По повод предстоящите евроизбори, Сидеров отбеляза: „ Месеци наред говоря на коалиционен съвет, че общ добър резултат би запазил управляващата коалиция. До момента нямам това разбиране да ми се каже: „ Да, така е “ и да действаме “.

„ От коалиционните партньори, доколкото чувам нямат желание да са с мен на евроизборите, но това го чувам като слухове, официален отговор нямам “, допълни Сидеров.

„ Колкото до ГЕРБ в момента тяхното виждане е да бият БСП като резултат. Това им е максимумът на хоризонта. Патриотите не са важни. Сигурно от тяхна гледна точка егоистично това е правилно. Но би трябвало да имат постратегически поглед. Ние нямаме достатъчно време да решим каква точно Европа ще правим и от там дали България ще е държава или просто територия “, коментира още Сидеров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР