Влизането в ERM II e и икономическа, и политическа оценка

...
Влизането в ERM II e и икономическа, и политическа оценка
Коментари Харесай

Любомир Дацов: Еврото отваря нови хоризонти и нови възможности

Влизането в ERM II e и икономическа, и политическа оценка за държавното управление и за страната ни, само че напрежението сега би трябвало да откри своето решение и не може да бъде заметено под килима. Мнението е на Любомир Дацов, някогашен заместник-министър на финансите, пред БНР. Според Дацов е належащо „ да бъдат взети някои уроци и да бъде поправена част от политиката “.
Сами по себе си сегашните събития са един тест - по какъв начин се държат и старите, и новите политици, счита Дацов. „ Няма нищо неприятно някой да си отиде. Не би трябвало да се пита кой ще пристигна. Важното е хората да имат опцията да създадат действително своя избор и това е в основите на нещата. Това би трябвало да се пази по всевъзможен метод “, разяснява Дацов пред " Хоризонт " по отношение на митингите, които се трансфораха във декор на новината за влизането ни в така наречен „ чакалня “ на еврозоната.
Еврото няма по какъв начин да донесе обедняване на хората, безапелационен е Дацов. „ Онова, което може да донесе замогване или обедняване, е това какъв брой бързо и по какъв метод се вършат промените и измененията в страната ни “, добави той. Еврото отваря нови хоризонти и нови благоприятни условия, добави някогашният заместник-министър на финансите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР