Влизането на България в т. нар чакалня на еврозоната няма

...
Влизането на България в т. нар чакалня на еврозоната няма
Коментари Харесай

Влизането в ERM-2 няма да се отрази на пазара на недвижими имоти, смятат експерти

Влизането на България в т. нар чакалня на еврозоната няма да се отрази на пазара на недвижими парцели. Това сподели ръководителят на Националното съдружие " Недвижими парцели " Добромир Ганев, който откри в Бургас 4-ото ревю на най-големите компании от сектора. 

" Преминаването в евро няма да повлияе. По-скоро ще бъде положително. Лихвите ще бъдат по-атрактивни ", сподели Добромир Ганев: " В края на годината се чака леко завишаване на лихвените проценти, само че то няма да е толкоз съществено. Централната банка се обърна към жителите да имат поради това повишаване, което може да се отрази на бъдещи месечни заплащания ".

Пазарът за първото тримесечие е доста деен. Отчита се растеж 20 % на покупко-продажбите, означи още Ганев. Най-търсени са двустайни жилища. Те са желани както от млади български фамилии, по този начин и от руснаците, изясни Лариса Костадинова - шеф на една от огромните компании:

  " Имат опция да останат тук да живеят непрекъснато. Преди нямаха такава - жители на Русия, Израел, Казахтастан и Украйна ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР