Влизането на България в Шенгенското пространство ще стане на два

...
Влизането на България в Шенгенското пространство ще стане на два
Коментари Харесай

Цветанов: Очаквам България да влезе в Шенген на две стъпки

Влизането на България в Шенгенското пространство ще стане на два стадия, като първата стъпка ще бъде единствено за въздушното пространство. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в Банско. По думите му има непрекъсната поддръжка за влизането на България и Румъния в Шенген.

Цветанов изрази своята вяра, че прогнозата за влизането на България в Шенген по въздух преди края на мандата на Европейска комисия и Екологичен потенциал ще се извърши. Според него това това ще бъде един задоволително мощен мотив за напъните, които постави българското държавно управление през миналите години – резултат от добре свършената работа на институциите и държавното управление.

Председателят на ПГ на ГЕРБ благодари на сътрудниците си от Партия на европейските социалисти и от либералите, както и на представителите на така наречен БДЦ от предишното време - Ангел Джамбазки и Николай Бареков.

„ Само с положително взаимоотношение сред всички инститицуиии можем да реализираме високи резултати”, акцентира Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР