Влизам в политиката, защото имам дълг пред Отечеството, на което

...
Влизам в политиката, защото имам дълг пред Отечеството, на което
Коментари Харесай

Стефан Янев: Въвеждането на принципа на меритокрация и мандатност в публичния сектор, както и на политически борд е една от целите ни

Влизам в политиката, тъй като имам дълг пред Отечеството, на което съм се клел да послужвам правилно и на което съм дал доста, само че съм получил всичко. За мен " майката " на всички проблеми е демографската злополука. Ние сме най-бързо изчезващата и застаряваща нация на планетата. Това сподели по време на конференция Стефан Янев, водач на партия " Български напредък ".

„ Аз и политическата партия " Български напредък " считаме за належащо три милиона души с български генезис, живеещи в обичайни български диаспори, да получат статут на български жители, сподели Янев. Като последваща цел той дефинира смяна на данъчната система по модела - " една страна - две данъчни системи ". Друга цел е въвеждането на правилото на меритокрация и мандатност в обществения бранш, както и на политически ръб “, добави още Янев.

„ С еднократен акт за смяна на Закона за българското поданство да се обезпечи издаването на краткотрайни документи на жители с български генезис, същите след пет години изпитателен период, в който работят и заплащат налози в България, да придобият цялостните права “, разяснява Янев.

„ В допълнение, за жителите, живеещи в български диаспори, и за българите в чужбина да се сътвори опция посредством Българската банка за развиване да бъде обезпечен рационален нисколихвен заем за пускане на личен бизнес, а посредством държавния аграрен фонд да им бъде обезпечен до един декар земя за създаване на лично жилище “, добави Янев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР