Влияе ли кръвната група на характера ви и може ли

...
Влияе ли кръвната група на характера ви и може ли
Коментари Харесай

Кръвната група определя характера ви, разберете бъдещето си

Влияе ли кръвната група на характера ви и може ли авансово да се разбере какво може да чакаме едно едно бебе да вземем за пример?
Група лекари са провели изследване и дълбоки проучвания в тази област. Оказва се, че доста гени при хората, могат да доведат до избрани качества при даден субект. Оказва се, че доста от гените и качествата, които следват от тях се дублират с прогнози на астролози съгласно планетите и зодиакалния знак на човек.
Ето какво демонстрират резултатите от изследването:
Носителите на първа кръвна група – тези хора са доста смели, мощни и целеустремени. Обикновено те са водачи по природа и имат неудържима сила. Те са и чудесни уредници. Естествено имат и негативни черти – ненадейно експлоадиране, постоянно демонстрират яд и експанзия.
Носителите на втора кръвна група – те са уравновесени и спокойни. Обикновено са леко срамежливи и съпричастни към непознатата болежка – взимат всичко драговолно. Тези хора са чудесни домакини, спестовни са и обичат да им е удобно и уютно. Лошите им качества са самочувствието и консерватизмът, които пречат за решаването на доста от ежедневните персонални или професионални въпроси.
Носителите на трета кръвна група – те нормално са хармонично развити и креативен въодушевление. Те постоянно обаче попадат в някаква неприятна рутина, която ги лимитира. Хората от група Б (III) постоянно трансформират настроението си и демонстрират променчивост в преценките, възгледите си и дейностите си. Те постоянно сменят фантазиите си и това пречи на реализирането на задачата.
Носителите на четвърта кръвна група – тук има разминаване сред психолози и астролози. Според първите притежателите на тази кръвна група са най-големите убийци. Според астролозите, представителите на тази кръвна група пък са събрали най-хубавото от останалите три. Те имат забележителни лидерски качества, вътрешен глас и информационни умения. Представителите на групата AB (IV) в това време са нерешителни, спорни и особени. Умът им е в непрекъсната борба със сърцето – никоя страна обаче ще завоюва, остава под въпрос.
Тези неща въпреки всичко са приблизителни, тъй като всички хора са доста разнообразни. Дори идентични близнаци демонстрират друга характерност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР