Властта не ще да подаде оставка, поради опасността от идване

...
Властта не ще да подаде оставка, поради опасността от идване
Коментари Харесай

Властта не щяла да дава оставка, притеснена от служебен кабинет

Властта не ще да подаде оставка, заради заплахата от идване на ровичкащ длъжностен кабинет, описа пред 19 минути доста почитан източник от самото държавно управление.
Изострянето на връзките сред ГЕРБ и президента през последната година подсигурява, че този път президентът няма да назначи министър председател като Огнян Герджиков. Известно е, че първата му работа след диалога с президента е била да се обади на Бойко Борисов.

Впоследствие по този начин и нямаше осъществена проверка на свършеното от предходното държавно управление. Дори по относително дребни проблеми като още веднъж настоящия НДК да вземем за пример, по който през вчерашния ден потегли и правосъдно дело. Напомняме, че при цена на ремонта в поръчката от 15 млн. лева, той излезе 45 млн.лв. И никой не може да изясни тази разлика при непроменени параметри.

Нов кабинет, назначен от Радев, сигурно няма да си затваря очите пред завареното състояние, а това би могло да се окаже сериозен риск, изключително по линия на строителните поръчки, но освен. И ужасяваща тематика за предизборни диспути.
Апропо, дано да кажем, че проф. Герджиков, който с безучастие оказа помощ за завръщането на ГЕРБ във властта, получи явен знак за полезността на хора като него за спечелилите.

Първо му дадоха синекурен пост като началник на водопад – Съвета по законодателството при Народното събрание, питан единствено един път или два пъти при писането на безобразните закони на този парламент с минимум адвокати в историята. После, с идването на несравнимата Цвета Караянчева като ръководител, Съветът беше разформирован и то по типичния за нея некрасив и недотам учтив и изтънчен метод. Поуката е ясна.

А италианците имат един стоманен лаф: „ Човек предизвестен, на половина е спасен”...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР