Властта не отговаря на Румен Радев с огледална реакция. Няма

...
Властта не отговаря на Румен Радев с огледална реакция. Няма
Коментари Харесай

Властта иска мир и Радев да си изкара мандата

Властта не дава отговор на Румен Радев с огледална реакция. Няма да кажа, че държавното управление желае оставката на президента, съобщи на следващ ексклузивен брифинг вицепремиерът Томислав Дончев. Той желал президентът да си изкара мандата.

Зададе обаче няколко въпроса реторични, на които си отговори самичък. Правителството се трансформира в мафия, когато прокуратурата повдигна обвинявания на съветници на президента, съгласно него.

Дончев сподели, че през днешния ден Румен Радев е изискал " в този момент и безотговорно " цялата власт. Ако някой желае цялата власт в този момент, би трябвало да изясни за какво, акцентира вицепремиерът.

Той прикани всички и изключително политиците за повече мъдрост. Министерски съвет не е на Бойко Борисов, президентството не е на Румен Радев и Министерство на вътрешните работи не е на Младен Маринов, регистрира Дончев. Нямаме друга страна, сподели още той. Моля, който, каквото прави, да пази страната, прикани Томислав Дончев.

Социалният министър Деница Сачева се опълчи на политическия екстремизъм, който практикувал Радев. Тя настоя за възобновяване на институционалния разговор. Случващото се тревожело всички български жители. Ако на някой демокрацията не му е по размер, да излезе и да каже това, акцентира министър Сачева и прикани за деескалация на напрежението.

Военният министър Красимир Каракачанов изрази страдание, че институциите водят война, а не вървят ръка за ръка. Разделението на управляващите е записано в Конституцията, напомни той. Патриотът не чул апел от президента против провокаторите на митингите. Българският служител на реда не е зложелател на обществото, изясни Каракачанов. Полицаите би трябвало да са толерантни, само че да бранят живота си.

30 години ненавист и борба стигат, прикани водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Партии доста, само че България е една, посочи и Красимир Каракачанов. Не съм вярвал, че институциите ще влязат в борба и война, отчаян с той. До нищо положително няма да докара нахъсването брат против брат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР