Властта демонстрира все по-голяма склонност да замества правото със сила.

...
Властта демонстрира все по-голяма склонност да замества правото със сила.
Коментари Харесай

Евгени Дайнов: Властта ни се подиграва

„ Властта показва все по-голяма податливост да замества правото със мощ. Демонстрира, изключително по морето, че силата значи всичко. Властта ни се подиграва “. Това разяснява пред БНР проф. Евгений Дайнов.
Според него локалните управляващи не желаят проведените свободно къмпингуващи, тъй като те пазят природата.
„ Публична държавна благосъстоятелност, каквато са дюните, плажовете, не принадлежи на локалната власт, а обществена държавна благосъстоятелност принадлежи на всички жители освен на България, само че и на тези на страните от Европейския съюз “.
В предаването „ Преди всички “ проф. Дайнов добави: 
„ Точно на правилото на това кой е по-силен и чия глутница е добила мощ, Гешев гони хора с пречупени властови позиции. По морето всички се съдят. Тук са изцяло непробиваеми и съблюдават личните си щения, тук страната няма ход “.
По думите на проф. Евгений Дайнов Васил Божков удря слепешката, няма тактика, и до седмица ще се е изморил:
„ Другата ми догадка е, че той, за разлика от властимащите, е по-умен и знае, че влизайки в такива обществени конфликтни връзки, би трябвало да си откри същински пиари, които да сглобят медийна тактика, която да се поддържа месеци напред... По мотив анкетата му за нов политически план - сега той рита кокошарника и да види коя кокошка накъде ще се разкряка. Вчера малко по малко започнаха кокоши арии от властимащите кокошки в България. Чака да види какво става в кокошарника на българската власт “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР