Властите в Южна Каролина обявиха тази седмица, че са разкрили

...
Властите в Южна Каролина обявиха тази седмица, че са разкрили
Коментари Харесай

Мъж от Южна Каролина уби сина си през 1989 г., след което организира сцена, откривайки тялото му и се разхождаше на свобода в продължение на 34 години, казва полицията

Властите в Южна Каролина оповестиха тази седмица, че са разкрили неутвърдения случай на ликвидиране на 5- годишно момче.

Джъстин Лий Търнър беше удушен през 1989 година и новинарски фрагменти снимаха по какъв начин татко му открива тялото му.

Шериф С. Дуейн Люис сподели, че Търнър са създали „ инсценирана сцена " след убийството на детето.

Властите в Южна Каролина арестуваха бащата и мащехата на 5-годишно момче, което беше удушено до гибел през 1989 година

Шерифът на окръг Бъркли Службата разгласи на 10 януари, че Виктор Лий Търнър и Меган Рене Търнър са упрекнати в убийството при гибелта на Джъстин Лий Търнър, чието тяло беше открито от разплакания му татко в сцена, която съгласно управляващите в този момент е инсценирана.

Архив фрагменти, снимани на 5 март 1989 година от локалния филиал на NBC WCBD, демонстрират по какъв начин Виктор Лий Търнър излиза от кемпер и ридае в забележима тъга, откакто сякаш е разкрил натрупа на сина си. На конференция тази седмица шерифът на окръг Бъркли С. Дуейн Луис сподели на кореспонденти, че управляващите в този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР