Властите в Северна Корея все още не са реагирали на

...
Властите в Северна Корея все още не са реагирали на
Коментари Харесай

КНДР все още мълчи за предложената COVID помощ от Юга

Властите в Северна Корея към момента не са реагирали на препоръчаната от Южна Корея публично здравна помощ против COVID-19. Вече четвърти ден няма реакция, заяви " Йонхап ".

Към 18 ч. в сряда Северна Корея, с население от към 25 милиона, заяви за повече от 1,97 милиона случая на тресчица и 63 смъртни случая.
 Северна Корея записва още 296 180 със признаци и 15 умряли с ковид
Северна Корея записва още 296 180 със признаци и 15 умряли с ковид

Страната публично разгласи първо огнище

Пхенян заяви за първия си случай на COVID-19 предишния четвъртък, откакто твърдеше, че е свободен от ковид в продължение на повече от две години.

да помогне на Северна Корея против COVID-19 в страната, сподели представителят на генералния секретар на Организация на обединените нации Стефан Дюжарик на брифинг за пресата в понеделник.

Въпреки че не е открит контакт сред генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш и севернокорейския висш водач Ким Чен-ун, Дюжарик изясни, че организацията ще бъде разполагаем на Пхенян и ще помогне на страната да преодолее рецесията.
 Северна Корея призна и за първите умряли от COVID-19 Обновена
Северна Корея призна и за първите умряли от COVID-19

Пхенян разгласи за 18 000 заболели

Преди това водачът на Северна Корея сподели, че страната претърпява " огромни разтърсвания " вследствие на епидемията от ковид, до момента в който китайските управляващи показаха подготвеност да оказват помощ на Пхенян да спре експлоадирането на пандемията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР