Властите в русия обявиха официално, че са арестували мъж, заподозрян

...
Властите в русия обявиха официално, че са арестували мъж, заподозрян
Коментари Харесай

Арестуваха сериен убиец, погубил 26 жени в Русия

Властите в русия оповестиха публично, че са арестували мъж, обвинен в убийството на 26 възрастни дами, чиито домове е обрал през 2011 и 2012 година. Чрез машинация серийният палач ги убеждавал да го пуснат.

Повечето закононарушения са осъществени в градовете по река Волга, поради което медиите го назовават Маниака от Волга.

Радик Тагиров, 38-годишен ключар от град Казан (на повече от 800 км източно от Москва), е задържан, откакто силите на реда са създали над 10 000 генетични експертизи, съобщи Руският следствен комитет (основният орган, който управлява наказателните следствия в Русия).

Убийствата са осъществени в дванадесет разнообразни района. Биологичните следи и отпечатъци от обувки, открити на местопрестъпленията, а също по този начин и " стереотипният темперамент " на дейностите на килъра обаче са създали допустимо заключението, че всичките убийства са дело на един и същи човек, посочи комитетът. Накрая сравнили ДНК материали, които имали от друго, по-леко закононарушение, и било засечено съвпадане.

Серийният палач, търсен от години, е декларирал пред полицията, че подбирал жертвите си инцидентно, като постоянно ги следял от местата, където пазарят, до домовете им.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР