Властите в Лондон отмениха новогодишните празненства, които трябваше да се

...
Властите в Лондон отмениха новогодишните празненства, които трябваше да се
Коментари Харесай

Лондон отмени новогодишните празненства на Трафалгар

Властите в Лондон анулираха новогодишните празненства, които трябваше да се проведат на площад Трафалгар, поради разпространяването на варианта Омикрон в страната.

„ Това мощно ще разочарова доста лондончани, само че би трябвало да предприемем верните стъпки за понижаване на разпространяването на вируса “, ​​каза кметът на английската столица Садик Хан в изказване в понеделник.

По-рано градските управляващи възнамеряваха да лимитират броя на участниците в празничните събития в центъра на Лондон до 6,5 хиляди души. Поради организационните компликации, свързани с пандемията, вместо обичайните новогодишни фойерверки на брега на Темза в последния ден на 2021 година, беше решено празненствата да се проведат на площад Трафалгар, като там ще бъде допустимо да се стигне единствено до билети. Предвидено е в навечерието на Нова година на площада да излязат известни музиканти и да работи празничен панаир. Основните фото и видео фрагменти от миналата година трябваше да бъдат показани на огромни екрани.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР