Властите в Колорадо издирват YouTuber, за когото казват, че се

...
Властите в Колорадо издирват YouTuber, за когото казват, че се
Коментари Харесай

YouTuber от Тексас, който се засне да превишава скорост над 150 мили в час по магистрала, издирван от полицията

Властите в Колорадо търсят YouTuber, за който споделят, че се е снимал да кара мотоциклет с толкоз висока скорост, че пътува сред два огромни града за 20 минути, вместо типичният час.

Пътуването по междущатска автомагистрала 25 от Колорадо Спрингс до региона на метрото в Денвър е записано от Рендън Дицман, 32-годишен от Тексас, на 28 септември, съгласно прессъобщение на Colorado State Patrol, получено от Associated Press на сряда.

Видеото, което към този момент не е в YouTube, само че споделено от отдела, наподобява демонстрира по какъв начин Дицман се движи с повече от 150 благи в час, до момента в който се провира през дребни пропуски в трафика и пътува по отбивката на автомагистралата.

„ Това е краен образец, само че за жалост действителен, “ сержант от Държавния патрул. сподели Трой Кеслър пред АП. „ Ако шофирате по този метод, можете да очаквате да бъдете арестувани когато ви открият. Това е най-хубавият резултат за човек, който кара грубо, защото и най-малката неточност може да докара до неговата гибел или до гибел на неви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР