Властите в Австралия разследват особено мистериозен случай - неидентифициран предмет

...
Властите в Австралия разследват особено мистериозен случай - неидентифициран предмет
Коментари Харесай

Мистериозен обект на плажа: Австралия разследва голям неизвестен предмет, появил се от океана

Властите в Австралия проверяват изключително тайнствен случай - неидентифициран предмет с формата на купол се е озовал на плаж в западната част на страната. Към момента не се знае какво тъкмо съставлява той, нито от кое място идва - само че консуматори в обществените мрежи побързаха да стартират полемики към мистериозното съоражение.

То съставлява огромен железен цилиндър в златист цвят. Намерен е от локални поданици в събота на плажа Грийн Хед - покрай залива Юриен. Федералните управляващи го изследват, като обектът към този момент е прегледан и от военните. Заради риск за сигурността на локалните в началото полицията помоли хората да съблюдават отдалеченост от предмета, само че по-късно химически разбор сподели, че той е " безвреден и понастоящем няма риск за обществото ".

" Искаме да уверим обществото, че интензивно участваме в взаимни старания с разнообразни щатски и федерални организации, с цел да определим произхода и естеството на предмета ", се споделя в изказване на силите на реда.

Жителите към плажа Грийн Хед обявиха, че цилиндърът е бил необятен към 2,5 м и дълъг сред 2,5 м и 3 м, като е затрупан с корали - което вероятно значи, че е плавал известно време в океана. От видеоклипове с обществените мрежи наподобява, че цилиндърът е отчасти развален.

by in
Засега същността и произхода му остават мистерия за полицията, само че в обществените мрежи към този момент се появиха теории. Някои считат, че предметът може да е част от разрушил се аероплан. Полицията обаче към този момент отхвърли концепцията, че това е парченце от изчезналия през март 2014 година полет MH370, който се изгуби по марушрута Куала Лумпур - Пекин.

Във форума Reddit консуматори спекулират с мистерията, като някои настояват, че това на процедура е част от индийската ракета PSLV.

Говорител на Австралийската галактическа организация съобщи, че институцията също взе участие в идентифицирането на обекта:

" Агенцията работи, с цел да удостовери дали обектът може да е част от задгранична галактическа ракета-носител, която е изплувала на брега. Поддържаме връзка със международни сътрудници, които може да са в положение да дават информация за него ".

Пред английската медия BBC специалистът по авиация Джефри Томас също изяснява, че предметът може да е горивен контейнер от ракета, която е паднала в Индийския океан на някакъв стадий през последните 12 месеца. Австралийската галактическа организация не изключва тази опция.

Австралийската галактическа организация съобщи, че е допустимо гигантският цилиндър да е паднал от " задгранична галактическа ракета-носител " и ще поддържа връзка с други интернационалните организации.

Очаква се скоро обектът да бъде изместен от плажа, а до тогава около него е открита неразрешена зона, от която жителите да стоят настрани.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР