Властите са арестували заподозрян, който се предполага, че е удушил

...
Властите са арестували заподозрян, който се предполага, че е удушил
Коментари Харесай

Заподозрян е арестуван в опит за отвличане на студент от Университета на Вирджиния

Властите са арестували обвинен, който се допуска, че е удушил и се е опитал да отвлече студент от Университета на Вирджиния в сряда след обширно търсене, траяло цяла нощ.

Заподозреният, разпознат като 40-годишния Джеймс Алън от Съфолк, Вирджиния, е изправен пред обвинявания в закононарушение в щата за похищение и удушаване, заяви полицията в Шарлотсвил след ареста му в четвъртък следобяд.

Твърди се, че Алън е избягал от мястото на автомобилна злополука покрай кампуса на Университета на Вирджиния в Шарлотсвил в сряда вечерта, където виновните служители на реда разкрили студентка, която съобщила, че мъж я е удушил и отвлякъл, съгласно полицията в Шарлотсвил Шеф Майкъл Кочис. Полицаите в началото са реагирали към 21:40 часа. до позвъняване, съобщаващо за „ разстройство, “ в регион тъкмо до учебните площи, което „ е довело до боричкане на голям брой транспортни средства и дървета от съмнително транспортно средство “, сподели Кочис на конференция.

Ученикът беше лекувана за пострадвания в Медицинския център на Университета на Вирджиния и положението й е устойчиво към четвъртък, съгласно полицията. Те не имат вяра, че обвиненият и студентът са се познавали преди хипотетичното похищение.

Полицията в Шарлотсвил си партнира с щатски и федерални правоохранителни органи и употребява поддръжка от въздуха, както и полицейски К-9, с цел да търси Алън, откакто го разпознава като обвинен при започване на следствието, сподели Кочис, отбелязвайки, че щатската полиция на Вирджиния, Службата на маршалите на Съединени американски щати и Федералното бюро за следствие са забъркани. Той благодари на членовете на обществеността за потока внимание, отделено на обява във Фейсбук, споделена на страницата на полицейското ръководство в Шарлотсвил късно в сряда, която разпознава Алън и изиска помощ за откриването му.

Кочис отхвърли да показа детайлности за случая с транспортното средство в сряда вечерта или по какъв начин обвиненият в последна сметка е открит в четвъртък следобяд. Шефът на полицията сподели, че Алън е бил задържан малко след 12 часа. в окръг Луиза, който е на към 40 благи от Университета на Вирджиния.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР