Властите на Шри Ланка обявиха в четвъртък забрана за посещение

...
Властите на Шри Ланка обявиха в четвъртък забрана за посещение
Коментари Харесай

Затвор в Шри Ланка за нарушение на мерките срещу COVID-19

Властите на Шри Ланка оповестиха в четвъртък възбрана за посещаване на кината в страната до 31 октомври като мярка за ограничение на разпространяването на. Това оповестява осведомителната организация на страната Ада Дерана с позоваване на Националната корпорация за кинематография на Шри Ланка.
Кината в страната бяха отворени още веднъж на 27 юни след двумесечна пауза. Тогава броят на случаите на зараза намаляваше, само че в този момент, отбелязва организацията, става въпрос за нов скок. Въведените сега ограничавания са в резултат на инструкциите на Министерството на здравеопазването на републиката.
 Берлински съд остави питейни заведения и заведения за хранене да работят през нощта Берлински съд остави питейни заведения и заведения за хранене да работят през нощта
Съд в Берлин спря заповедта за затваряне на питейни заведения и заведения за хранене от 23:00 до 6:00 сутринта, като откри, че " не е явно " сходна мя...
По-специално, на хората се подрежда непрекъснато да носят маска на публични места и да поддържат обществена отдалеченост от най-малко един метър. На входа на институции и компании се мери телесната температура. Нарушаването на заповедите на министерството се санкционира с санкция от 10 000 рупии (около 50 долара) или 6 месеца отнемане от независимост или и двете ограничения по едно и също време.
През миналия ден, съгласно държавното управление, в са регистрирани 49 нови случая на коронавирусна зараза, общият им брой е 5 219. В страната няма нови смъртни случаи или възобновявания, като общият им брой е надлежно 13 и 3 380.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР