Влакът пое,а към британските острови.Kalypso Media анонсираха излизането на следващото

...
Влакът пое,а към британските острови.Kalypso Media анонсираха излизането на следващото
Коментари Харесай

Анонс на ново DLC за Railway Empire

Влакът пое,а към английските острови.
Kalypso Media анонсираха излизането на идващото допълнение към Railway Empire. С Great Britain & Ireland, както е името му, се прибавят първите европейски територии в играта. Датата му на излизане за всички платформи е 14.12.

И двете европейски дестинации ще бъдат налични, както във Free Play, по този начин и в Sandbox режима. С DLC пакета идва и забавен сюжет – Transport Revolution, чието деяние се развива сред 1830 и 1850. Що се отнася до машините, Calypso прибавят цели 10 исторически мотора, 45 града и 13 търговски артикули.

Заедно с Great Britain & Ireland идва и безплатното допълнение, под номер 1.7 с името Stock Market. То излиза в деня, в който излиза и главното DLC. С него идват и сигнални станции и хранилища, които ще могат да се надграждат. Това ще разреши да се избират по-малко натоварени платформи и да се понижа времето за очакване. Освен това, тук се появява и нова служба – анализаторът. Той може да извежда преднамерено сбъркани отчети на стоковата борса, тъй че да манипулира цената на фирмите. „Придобиването на компания също е променено, тъй че към този момент ще може да владеете 100% от дадена компания без да ви се постанова да преминавате през процесите по цялостно сливане“, пишат създателите на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР