Влак премина през жп прелез, докато бариерите са вдигнати. Изключително

...
Влак премина през жп прелез, докато бариерите са вдигнати. Изключително
Коментари Харесай

Опасна ситуация на жп прелез в Кюстендил, на косъм се размина без жертви

Влак мина през жп прелез, до момента в който бариерите са вдигнати. Изключително рисковата преживелица се е разиграла в кюстендилския кв. " Изток ".  В същото време кола е била на сантиметри от линиите, в подготвеност да премине. Светлинните сигнализации също не са работели и водачите не са били предизвестени, че ще минава композицията. Наблюдателни водачи забелязали нередността и идващия трен и незабавно алармирали на сътрудника си от близката до релсите кола. Слава богу, не се е стигнало до случай.

Инцидентът е бил уловен от видеорегистратор в едно от транспортните средства.

Припомняме, че в сходна обстановка изпаднаха и пловдивчани. Причината беше техническа щета, която освен че лиши повече от половин час на чакащите водачи, само че замалко не се стигна и до случай.

Действието се разви на жп прелеза на село Царимир. Звуковият и светлинният сигнал на жп прелеза алармираха на водачите, че прекосяването през прелеза е неразрешено, само че в това време бариерата беше вдигната. Въпреки разминаването част от водачите взеха решение да спрат пред вдигнатата преграда и да изчакат. След повече от 30 минути очакване и сигнал до незабавен телефон 112, бариерата беше спусната, а влакът мина.



Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР