Владислав Панев написа коментар в социалната мрежа Facebook по повод

...
Владислав Панев написа коментар в социалната мрежа Facebook по повод
Коментари Харесай

Владислав Панев: Най-важното е всички да сме равни пред закона!

Владислав Панев написа коментар в обществената мрежа Фейсбук във връзка течащата процедура за събарянето на противозаконните постройки в ДЛС Искър, свързани с името на Румен Гайтански , по прякор Вълка. Публикуваме разбора на депутата от ПП-ДБ:

„ Старата страна в лицето на шефа на ловното стопанство продължава да торпилира напъните на общината за срутване на противозаконния градеж на Вълка. То не бяха бременни кошути, които да спасят коефициента на плодовитост, рязане на кабели и недопускане на багери. Представителите на земеделското министерство пречат нелегално на общината. Въпреки това връщането на контрола върху ловното продължава.

Припомням, че Вълка издига ужким ремонтираната колиба, а в действителност голям дворец, с държавни средства. Най-големият заем, даден от Българската банка за развиване по времето на Стоян Мавродиев беше за продажбата на дребна пътностроителна компания от кърджалийско за 150 милиона. Купувач и дебитор на банката е притежател на панелка от Люлин. А парите на Био майнинг са безусловно чисти.

Засегнах и тематиката дали може градежа да се употребява за деца или друго потребно. Сигурно може, само че би трябвало да се съобрази с това, че парцела е в непосредствена непосредственост до язовир Искър. И водата от използването му ще отива непосредствено в питейната вода на софиянци.

Най-важно е всички да са равни пред закона. Заснех с дрон противозаконния градеж през 2020 година, когато законността в България беше на дъното. Това, че към този момент има дейности за отбрана на закона е голяма смяна. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР