Владислав Горанов - отдавна беше известно за взаимоотншниеята му с

...
Владислав Горанов - отдавна беше известно за взаимоотншниеята му с
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Пандемичната корупция на Борисов доведе до това България да не е надежден съюзник в НАТО и ЕС

Владислав Горанов - от дълго време беше известно за взаимоотншниеята му с Васил Божков, за торбите с пари, милионите. Въпросът е, че петното върху България е, че по време на ръководството на Борисов българските институции бяха приспани, да не гледат в корупцията на ГЕРБ и в този момент отново извън да ни демонстрират дефектите на българската народна власт. Това съобщи в студиото на " Панорама " Атанас Атанасов от " Демократична България " във връзка новината за включването на някогашния финансов министър в глобите по закона " Магнитски ".

" Пандемичната корупция на Борисов докара до това България да не бъде благонадежден съдружник нито в НАТО, нито в Европейски Съюз. Затова не сме в Шенген. Там ни нямат доветрие, тъй като българската мафия е обвързвана с съветските познавач служби ", добави Атанасов.

Той удостовери, че Демократична България и Политическа партия ще се явят дружно на изборите, като към този момент имат и съглашение за това, с вероятност общото им присъединяване на избори да бъде и на локалния избор през есента.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР