Владимир Темелков е собственик и управител на една от най-успешните

...
Владимир Темелков е собственик и управител на една от най-успешните
Коментари Харесай

Modar Suits & Retail - вероятно най-добрият ни проект с безплатен соларен ток

Владимир Темелков е притежател и шеф на една от най-успешните и новаторски строително-инвестиционни компании на имотния пазар в град Пловдив. Владимир Темелков е притежател и шеф на една от най-успешните и новаторски строително-инвестиционни компании на имотния пазар в град Пловдив. Разкажете ни повече за плана Modar Suits & Retail.
Вероятно най-хубавият план в идващите 25 години в Пловдив се споделя Modar Suits & Retail . През последните 18 месеца екипът ни вложи целия си интелектуален и механически капацитет, с цел да удовлетворим желанията на бъдещите ни клиенти за изключителна добавена стойност и перфекционизъм. Обиколихме няколко континента, разгледахме най-новите технологии и емблематични здания, на които са приложени, с цел да предложим артикул, който ще отвее конкуренцията освен като локация и качество на строителство, само че и като отношение, планиране и краен резултат, невъобразим досега в Пловдив. В нашия град имотният пазар е извънредно постоянен. Това е директно обвързвано с константния напредък на града, положителното възнаграждение в разнообразни частни браншове, както и прелестната фамилна атмосфера, която Пловдив предлага. Тези фактори дават успокоение на бъдещите купувачи, било то нови или остарели поданици, че скоро няма да се релокират и ще създадат дълготрайна инвестиция точно тук. От позиция на пазарната конкуренция с Modar Suits & Retail надскачаме даже най-хубавите си планове и предлагаме артикул, който няма опция в града. Избягваме клишета като " дом, уют и шир " и залагаме на изключителна добавена стойност и перфекционизъм.
Какви са екстрите и добавената стойност за клиентите?
За първи път в България, и то в Пловдив, жилищен план ще дава безвъзмездна електрическа енергия от солари. Той ще покрие напълно разноските за осветяване, асансьори, хидрофор, вентилация, камери и други в общите елементи. Неизползваното количество сила ще се съхранява в акумулатори, с цел да се подсигури цялото денонощие, като притежателите няма да имат никакви разноски по това перо. Залагаме подготовка за подово отопление, което ще бъде скъп бонус при всеки закупен апартамент. Това ще понижи разноските за отопление и ще вдигне виталния комфорт на новите жители до невиждано равнище. Топло на краката, топло в душата. Проектираме и окабеляваме всеки парцел за " интелигентен дом ", давайки опция за надзор на температура, осветяване, музика от всяка точка на света. Цената на ключове, контакти и ръководства от вида " интелигентен дом " е съвсем идентична със междинен клас от елементарни такива. Монтираме вносна алуминиева дограма с троен стъклопакет и стъкло четири сезона. Нашите клиенти ще усещат живота при нас като в два свята, и то на един прозорец разстояние. Всичко това е включено в крайната цена на всеки апартамент и не води до в допълнение оскъпяване. Не на последно място, местоположението на Modar Suits & Retail е на метри от дълго чакания в Пловдив страховит план - пробивът " Модър - Царевец ", чисто нова инфраструктура по улиците " Модър ", " Царевец ", " Хаджи Димитър ", бул. " Александър Стамболийски ", свързващ двата най-големи региона на града - Южен и Западен, и осигуряващ им бърз достъп до централната градска част и до зелената Гребна база. Множество магазини, лечебни заведения и търговски площи са на една крачка разстояние. Чист въздух, без индустриална зона и директна панорама към Родопите.
Реклама Как се справихте с покачването на цените, индексирахте ли крайните цени за клиенти?
С огромна горделивост декларирам, че не сме индексирали нито един лев от крайните цени, на които бяхме подписали всички контракти, че даже и резервационни форми. Поехме големите разлики в цените за наша сметка. На целия ни екип беше ясно, че да си номер едно не значи единствено да правиш отлични планове и да продаваш доста жилища. Да си номер едно значи също в сходни моменти да устояваш и да заставаш на страната на клиентите, понасяйки удари вместо тях. Това беше високо оценено от всички клиенти и сътрудници. Ще следваме тази политика и това няма да се промени. Подобна тактика ни утвърждава като суперинвеститор и ни подсигурява продажби във всевъзможни времена. Името и доверието е най-важно, за което ние благодарим на клиентите си.
Как се развиват другите ви планове?
Lauta Forest Premium е планът ни, който сега се осъществя с гневни темпове и ни кара да се усещаме горди. Етап 1 е продаден на зелено още в самото начало, а скоро стартирахме и Етап 2, където продажбите са към 65% осъществени. Започнахме го през 2020 година и както тогава, по този начин и в този момент това остава най-хубавият план в Пловдив до този миг. Екстрите и добавената стойност са забележителни - електрически външни щори, шумоизолация на пода, окабеляване за интелигентен дом и подготовка за подово отопление. Осигурихме голям % паркиране, като в Етап 2 направихме две подземни равнища, което за град като Пловдив е изключителна необичайност заради себестойността на строителството. Премахнахме цялото паркиране от вътрешната част на комплекса, с цел да запазим комфорта на всички новодомци. Добавихме пречистване на водата, поставихме висок клас дограма Reynaers с троен стъклопакет. Входните порти към всеки апартамент са по извънреден дизайнерски план и няма да могат да бъдат видени на никое място по света. Общите елементи ще са извънредно забавно приключени. Всичко, изброено дотук, е златен стандарт за нас и " Бауленд " ЕООД. Независимо от времената, в които живеем, ние няма да се лишим от златния ни стандарт по нито едно направление.
Предлагате ли пакетни цени и промоции?
Разбира се, че когато пристигна клиент и желае да закупи повече от един апартамент, ние вършим отстъпки от цена или способи на заплащане. При нас има извънредно разнородни способи на заплащане. Отлично при нас работят другите пакети за отстъпка. Такива са " Доведи другар ", при който и купувачът, и индивидът, който води клиента при нас, вземат финансов
бонус. Единият под формата на спомагателна отстъпка, а другият под формата на твърда сума за всеки продаден парцел. Тоест, в случай че вие доведете другар, който си купи апартамент, и двамата получавате финансов бонус. Клиентите обожават спомагателната отстъпка и време, което получават, с цел да продадат остарелия си парцел и да купят от нас нов, и то единствено против минимално възнаграждение. Тоест, в случай че имате остарял апартамент, който бихте желали да продадете, имате в допълнение време от нас, с цел да го извършите, без да заплащате новозакупения при нас. Имаме огромни отстъпки за медицински лица и младоженци. Опитваме се да обхванем всеки клиент на микрониво.
Как бихте оценилиимотния пазар в Пловдив?
Накратко - клиентите имат пари, към този момент преценят и съпоставят плановете доста по-детайлно. Това ни прави безспорен любимец в избора на бъдещо жилище. От друга страна, банките имат извънредно противоречиво държание, по-скоро се държат като картел, който манипулира пазара, с цел да вдигне лихвите по заеми. И всичко това, до момента в който популяризират мантрата, че са извънредно богати и самостоятелни. Всъщност те са такива с помощта на депозитите на жители, които към този момент избират да не държат парите си в банка, а да влагат. В това число и в разнообразни недвижими парцели. В Пловдив 95% от организациите за недвижими парцели не правят никаква работа, с изключение на да афишират комисиона, против която стои единствено техният интерес, само че не и този на купувачите. Нашият съвет е - купувайте непосредствено от сигурни и наложени вложители. Иначе стpec тecтът зa инвecтитopи и ĸyпyвaчи пpeминa ycпeшнo. Cлeдвa нoвo зaвъpтaнe нa ĸoлeлoтo. Изминaлaтa гoдинa бeшe идeaлнa зa пoĸyпĸa нa имoт, зaщoтo oт тyĸ нaтaтъĸ цeнитe eдинcтвeнo щe се пoвишaвaт, въпреки и с по-бавни темпове. Haшият xoлдинг paзпoлaгa cъc cepиoзeн coбcтвeн финaнcoв и тexничecĸи запас и нямaмe нyждa oт oнзи вид cпeĸyлaнти, ĸoитo пpиcтигaт c oгpoмнo aвaнcoвo плaщaнe, a пocлe пpeпpoдaвaт aпapтaмeнтитe ни c пo-гoлямa пeчaлбa oт caмитe нac.
Реклама Свързани публикации Имотен пазар при надигащи се лихви 30 ноември 2022, 14:57 Пловдивски заможен феномен: взрив на колоси при жилищата 1 октомври 2021, 10:09

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР