Владимир Стоянов, станал известен като Владо Плацентата, отрече да е

...
Владимир Стоянов, станал известен като Владо Плацентата, отрече да е
Коментари Харесай

Владо Плацентата: Не имало побой срещу лекарка

Владимир Стоянов, станал прочут като Владо Плацентата, отхвърли да е бил лекарка от болница ”Шейново ”. По думите му побой не е имало, а родилката не била негова жена. Тогава лекар Гагова съществено пострада преди два месеца, откакто отхвърли да даде плацентата на новороденото му дете.
„ При мен всичко е наред. Аз съм сполучлив във всяко отношение. Имам упоритост да пребивавам по-дълго. Имам познанията и специалността по какъв начин да оказа помощ на себе си и на доста хора. Няма по какъв начин да ме е позор за нещо, което не съм извършил”, съобщи Владимир Стоянов.

И трансферира обвиняванията към доктор Гагова: „ Може тя да е знаела, че там няма камера и да го е нападнала в тил на стълбите и той да се защитил. Няма доказателства изобщо да е имало побой”.

И споделя, че в случай че се потвърди, че е почтен, ще желае да му се изплати обезщетение.

„ Не се усещам отговорен. Не съм направил нищо неприятно на никого. Доколкото разбирам, хора са видели скандал, значи, че тази жена е видяла, че един родител е желал да направи най-хубавото за детето си. Значи този човек е същински баща”, добави Владимир Стоянов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР