Владимир Путин за първи път ще се кандидатира за следващ

...
Владимир Путин за първи път ще се кандидатира за следващ
Коментари Харесай

Путин за първи път ще се кандидатира за следващ мандат самостоятелно

Владимир Путин за първи път ще се кандидатира за идващ мандат независимо, без формалната поддръжка на политическа партия.Това заяви президентът на обичайна си годишна конференция в първи коментар във връзка кандидатурата си за четвърти мандат в президентските избори идния март.

 © Българска телеграфна агенция
Първите въпроси на конференцията, в която участваха повече от 1600 публицисти, бяха точно за бъдещите политически проекти на Путин.

Част от конференцията се трансформира в мини избирателен спор, в каквито Путин по принцип отхвърля да взе участие. Той спори с журналистката Ксения Собчак, която също се кандидатира за президент и му зададе въпрос.

Собчак упрекна управляващите, че се опасяват от почтена конкуренция и пречат на опозиционни претенденти като нея и Алексей Навални да вземат участие.
Владимир Путин, президент на Русия: По мотив политическата конкуренция, смисълът е в това опозицията да излезе с ясна и разбираема за хората стратегия за положителни дейности... във връзка персонажа, който споменахте - към този момент говорихме за Украйна. Вие желаете по нашите площади да бягат десетки такива като Саакашвили, по този начин ли? Тези, които споменахте по име, това е Саакашвили в съветски вид. Искате да живеем от един майдан към различен, по този начин ли? Искате у нас да има опити за държавни преврати? Ние не желаеме повтаряне на днешна Украйна в Русия. Няма да го допуснем.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР