Владимир Путин нарече предател и отрепка бившия руски шпионин Сергей

...
Владимир Путин нарече предател и отрепка бившия руски шпионин Сергей
Коментари Харесай

Путин: Скрипал е предател и отрепка

Владимир Путин назова " изменник " и " пачавра " някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал, който беше токсичен във Англия. Президентът на Русия направи това по време на пленарно съвещание на енергиен конгрес в Москва.

Първата внезапна и директна рецензия на съветския президент против Скрипал беше предизвикана от въпрос за глобите против Русия в границите на енергийния конгрес.

Владимир Путин съобщи, че има опити Скрипал да бъде показан надали не като правозащитник.
Владимир Путин, президент на Русия: Той е просто разузнавач, изменник на родината. Има такова разбиране - изменник на родината. Той е един от тях. Той е просто пачавра, това е.
Путин установи, че " никому не е било належащо да трови " някакъв изменник, който е бил хванат, излежал си е присъдата и е бил пуснат на независимост.

Руският президент изрази удивление, че водещият на полемиката е намесил тематиката за шпионажа в диалога за газа и петрола. Путин насочи и саркастично предложение - по същата логичност да се разиска и най-древната специалност, която наред с шпионажа е една от най-важните в света.
 © Българска телеграфна агенция  Кремъл: Заподозрените за отравянето на Скрипал не са свързани с държавното управление Кремъл: Заподозрените за отравянето на Скрипал не са свързани с държавното управление
Двамата обвинени за отравянето на някогашния двоен сътрудник Сергей Скрипал във Англия нямат нищо общо с съветския президент Владимир Путин или правит...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР