Владимир Путин е по-вероятно да започне тотална ядрена война, вместо

...
Владимир Путин е по-вероятно да започне тотална ядрена война, вместо
Коментари Харесай

Руска ТВ водеща: Путин по-вероятно ще започне ядрена война, отколкото да загуби в Украйна

Владимир Путин е по-вероятно да стартира тотална нуклеарна война, вместо да признае проваляне в Украйна , сподели основен редактор на съветска държавна телевизия, оповестява " Индипендънт ".

Маргарита Симонян , глваен редактор на държавната телевизия RT и един от най-високопоставените медийни шефове в Кремъл , направи забележките по малкия екран в сряда вечерта.

Забележките допълниха модела на ескалираща изразителност от двете страни, до момента в който Русия продължава да предизвестява Запада за " стремително бързи " последствия от намесата в продължаващата си инвазия.

" Мисля, че Третата международна война е по-реалистична, познавайки се и познавайки нашия водач ", разяснява Симонян.
 Путин дава обещание светкавични удари по всяка страна, която се намеси в Украйна
Путин дава обещание светкавични удари по всяка страна, която се намеси в Украйна

И ще изпозлва " всички принадлежности, такива, с които никой не може да се похвали "

" Най-невероятният излаз, всичко това да приключи с нуклеарен удар, ми се коства по-вероятен от другия ход на събитията . "

" Това е за мой смут от една страна ", сподели тя пред група от специалисти, " само че въпреки това е това, което е. Ние ще отидем в парадайса, а те просто ще грачат... Всички ще умрем някой ден . "

Позоваването на Симонян на нуклеарна война следва неотдавнашнит е Сергей Лавров, който сподели, че опасността от нуклеарен спор не би трябвало да се подценява и че сърцевината на всяко съглашение за преустановяване на спора в Украйна ще зависи значително от военната обстановка на място.

Путин , до момента в който отправяше предизвестие към западните народи за интервенция във войната, ".

" Имаме всички принадлежности за това — такива, с които никой не може да се похвали. И няма да се хвалим. Ще ги използваме, в случай че е належащо. И желая всички да знаят това ", сподели Путин. " Вече сме взели всички решения по този въпрос. "

В отговор на въпрос по отношение на забележките на английския външен министър Лиз Трус, която сподели в сряда, че страните, които се опълчват на съветската инвазия в Украйна, би трябвало да удвоят поддръжката си, представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че доставянето на тежки оръжия за Киев съставлява .

" Сама по себе си наклонността да се изпомпват оръжия, в това число тежки, към Украйна и други страни са дейности, които заплашват сигурността на континента и предизвикат неустойчивост ", сподели Песков.
 НАТО в подготвеност да поддържа Украйна с години, в случай че войната се проточи
НАТО в подготвеност да поддържа Украйна с години, в случай че войната се проточи

Алиансът ще помогне на Киев да премине към съвременна западна военна техника
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР