Владимир Карамазов се показа в топ форма на среща с

...
Владимир Карамазов се показа в топ форма на среща с
Коментари Харесай

Цветелина Бориславова спонсорира най-новия БГ сериал

Владимир Карамазов се появи в топ форма на среща с публицисти, на които показа новия крими сериал "Дяволското гърло ". Филмът стартира другата седмица и ще се излъчва всеки четвъртък от 22.00 по Нова телевизия, а Карамазов е в основната роля дружно с Теодора Духовникова. Звездата от Народния спектакъл призна, че фотосите в Родопите, където се развива действието в "Дяволското гърло " са били доста сложни, само че и доста прочувствени. За да покаже, че не е болен, както го изкараха журналистически изявления, той прекара огромна част от конференцията прав, а не седнал и не спря да снима своите сътрудници и продуцента Евтим Милошев, който седи зад крими поредицата.



Според вестникарски известия Карамазов страдал от дискова херния и това е повода той да слезе от театралната сцена за неустановен интервал от време. Актьорът бил навън и от новия сезон на лекарската сага „ Откраднат живот “ поради болежките. Истината е, че Карамазов не взе участие в лекарския сериал, с цел да не се повторя лицето му в два кино лентата по Нова едно след друго- "Откраднат живот " от 20.00 и "Дяволското гърло " от 22.00.

За основаването на сериала цялата продукция е изнесена в Родопите за близо 2 месеца предходната година. Екипът снима в Смолян, Пампорово и целия район с поддръжката на една от най-богатите българки Цветелина Бориславова, собственичка на курорта Пампорово. Продуцентът Евтим Милошев особено и благодари за съпричастието, като акцентира, че целият екип бил настанен във приказен хотел, благосъстоятелност на банкерката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР