Влади, синът на Ирен Кривошиева и Стефан Данаилов, ще става

...
Влади, синът на Ирен Кривошиева и Стефан Данаилов, ще става
Коментари Харесай

Влади на Ламбо става нефролог

Влади, синът на Ирен Кривошиева и Стефан Данаилов, ще става нефролог, показа майка му по Българска национална телевизия. В момента младият лекар, който с жена си Виктория живее в Америка, към този момент е на специализация, която ще го трансформира в специалист в лекуването на бъбреци. Сега Влади се тормозил, че Ирен към момента не се е ваксинирала.

„ Никога не съм го правила, не знам дали ще го направя и в този момент. Аз и Влади не съм лекувала с антибиотици – единствено с естествени средства. Не съм човек, който пие медикаменти “, описа още кинозвездата от близкото минало, която ще  гледаме в сериала на Би Ти Ви „ Белези “.

Кривошиева разяснява, че към този момент не повече от 30 души в Народния спектакъл са се присъединили в подписката за монумент на Стефан Данаилов. Тя напомни, че Вежди Рашидов има голямото предпочитание да извая остарелия си другар и че мястото на бъдещата статуя е в Градската градина пред Народния спектакъл. „ Всички имаме единодушие – и племенницата на Стефан, и Росен Цанков “, посочи Кривошиева, която евентуално прави всичко допустимо, с цел да бъде в положителни връзки с Росица Обрешкова и с доведения наследник на Мастера. Тя е наясно, че един ден те ще бъдат единствените родственици на Влади Данаилов в България.             
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР