“Включваме се в искането на вот на недоверие като съвносители.

...
“Включваме се в искането на вот на недоверие като съвносители.
Коментари Харесай

"Да подадат оставка и да си ходят": БСП става съвносител на вота на недоверие

“Включваме се в настояването на избор на съмнение като съвносители. Имаме бележки във връзка с претекстовете, считаме, че са непълни, през днешния ден ще ги допълним ”. Това съобщи пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

  “Аргументите са на наша страна, в случай че рецензиите от избрани депутати от ГЕРБ към държавното управление са откровени, ще ни поддържат ”, уточни тя.

  “С дейностите си ръководещото болшинство поставят кръст на енергетиката, ще желаеме избор на съмнение поради цялостната политика в бранш енергетика ”, акцентира още водачът на Българска социалистическа партия.

Корнелия Нинова разяснява, че нямаме прогрес по Шенген, правосъдната промяна и Еврозоната. “Не си правят работата добре, да подадат оставка и да си вървят ”, акцентира Корнелия Нинова. 

Вчера стана ясно, че " Възраждане " стартират да събират подписи за вот на съмнение към Министерския съвет - шричината е за цялостната политика на кабинета в бранш " Енергетика ".

" Подписите към този момент се поставят, като по-голямата част от депутатите от „ Възраждане “ и Има Такъв Народ са се подписали. Очакваме решението на Българска социалистическа партия и на следващия ден или най-късно в петък вотът ще бъде импортиран ", съобщи през вчерашния ден водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Причината е за цялостната политика на кабинета в бранш ''Енергетика''

„ Вотът на съмнение, който имат намерение да внесат от „ Възраждане “ поради бранш „ Енергетика “, няма да мине. “ Това сподели през днешния ден водачът на партията Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

Според водача на ГЕРБ има браншове, в които имената на министрите не се знаят

„ Не за друго и ние не би трябвало да лежим дълго на тази кълка, че хората ще търпят това до безспир - те одобриха сглобката, тъй като видяха правосъдната промяна, в доста други сфери направихме доста неща в Народното събрание. Но би трябвало въпреки всичко да защитим правото си да управляваме – в сглобка, в некоалиция, с тези, с други министри, само че да вършим положителни неща за хората “, уточни Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР