Вий помните ли Митко Каратиста, че днес слушаме премиера, че

...
Вий помните ли Митко Каратиста, че днес слушаме премиера, че
Коментари Харесай

Живеем под властта на кумовете. Кога ли ще бъдем под властта на Умовете?

Вий помните ли Митко Каратиста, че през днешния ден слушаме премиера, че нямал по какъв начин да повлияе на ЧЕЗ? А знаете ли от коя партия е консултант в столицата брачната половинка му?...

Едно време, като министър председател, Костов викаше, че "всички сме братовчеди ", имайки поради, че ТЕ СА СИ. Сега всички са кумове. Теменужка, като кума на Гинка и министър на енергетиката през вчерашния ден беше усмихната и нямаше какво да каже за договорката, с която кумицата й взе ЧЕЗ. Нищо, че компанията й има 11 000 лева загуба, пък вади 625,9 млн.лв. за ЕРП-то. Няма банка, която да дава сходни заеми на компания на загуба, не дава и лев на заем.

За Делян Добрев и неговия Кумгейт толкоз е говорено и всуе. Кръгът на политика, който като нищо ще ни сложат за идващ министър на енергетиката, си ръководи всички основни държавни енергийни сдружения. Воглаве с Булгартрансгаз, където умрелият шеф беше кум на депутата Александър Ненков, който пък е наследник на шефката на Комисия за защита на конкуренцията и парламентарен арбитър, и чиято брачна половинка работи в... Булгартрансгаз. След кончината сдружението се ръководи от друга дама от кръга на Добрев от Хасково, а след нея идва изпълнителен шеф не просто от Кумгейт, а чиято брачна половинка работи при майката на Ненков в Комисия за защита на конкуренцията. Именно Комисия за защита на конкуренцията ще ревизира договорката на Гинка с ЧЕЗ. Даже министър председателят е кум на един от бордовиците във компанията Булгартрансгаз.

Живеем под властта на кумовете. Кога ли ще бъдем под властта на Умовете?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР