Виваком продължава да разширява пакета от услуги, които предлага безплатно

...
Виваком продължава да разширява пакета от услуги, които предлага безплатно
Коментари Харесай

Виваком отваря безплатно тв каналите си за своите абонати

" Виваком " продължава да уголемява пакета от услуги, които предлага гратис на своите клиенти за да ги подтиква да съблюдават рекомендациите за оставане у дома по време на изключителното състояние.

Всички клиенти на сателитна телевизия получават достъп до повече от 145 канала. Потребителите на интерактивна телевизия могат да гледат над 230 канала.

От телекома напомнят, че клиентите могат да употребяват онлайн услугите посредством мобилното приложение MyVIVACOM, уеб формата за контакт на уеб страницата www.vivacom.bg/bg/residential/kontakti и телефоните 123 за всички клиенти на мобилни услуги на VIVACOM и 087 123 за клиенти на всички останали мобилни и закрепени мрежи.

Още от понеделник, компанията даде гратис и допълнителни 10 000 МВ за мобилен интернет на оптималната скорост в облекчение на всички, които минаха на отдалечена работа от у дома. Допълнителният пакет интернет е достъпен през приложението MyVIVACOM за всички клиенти на абонаментни и предплатени мобилни услуги на телекома.

" Виваком " вкарва и ново работно време на магазините, като тези в моловете се затварят. Всички останали се дезинфекцират регулярно, а личният състав ни в тях е оборудван с нужните персонални защитни средства. С цел ограничение на скупчването на доста хора на едно място е въведен пропускателен режим на клиентите в магазините, който ще бъде наблюдаван от чиновниците. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР