Vivacom стартира 5G HOME INTERNET - най-новата услуга в портфолиото

...
Vivacom стартира 5G HOME INTERNET - най-новата услуга в портфолиото
Коментари Харесай

Vivacom лансира 5G високоскоростен интернет за дома

Vivacom започва 5G HOME INTERNET - най-новата услуга в портфолиото си, предоставяща покритие на българските семейства с 5G високоскоростен и постоянен интернет за дома, тук-там без оптична съгласуваност. Уникалното преимущество на новата услуга е комбинирането й с новаторската ТВ платформа EON, вследствие на което клиентите на Vivacom към този момент могат да гледат EON с високо качество на всички места.

Това е допустимо с помощта на 5G мрежата на Vivacom – най-голямата в страната и разнообразието на ТВ пакетите EON - LIGHT, FULL и PREMIUM. Чрез комбинацията от високоскоростния 5G HOME INTERNET и ексклузивната  телевизия EON, клиентите ще получат необикновено мултимедийно преживяване в Ultra HD качество, опция за връщане на наличие 7 дни обратно, видеотека с повече от 15 000 заглавия, неповторима опция за основаване на детски профили, състезателен режим и доста други, даже и в региони без достъп до закрепената мрежа на Vivacom.

5G HOME INTERNET осигурява още доста благоприятни условия, измежду които са свързване на повече устройства по едно и също време, бързо евакуиране на файлове, по-стабилна връзка за стрийминг и гейминг, гледане на разнообразно съдържаниe в ултра HD резолюция.

Услугата се конфигурира извънредно бързо и елементарно, без в допълнение окабеляване, като за задачата е нужен само 5G рутер, който Vivacom предоставя на клиентите си. Рутерът е последно потомство с WiFi 6 технология, която обезпечава още по-добро преживяване в дома. С пакетите EON Vivacom предоставя безплатен EON приемник, EON Smart TV App, достъп до мобилното приложение на EON и безплатния 5G HOME INTERNET рутер. Със старта на услугата телекомът прави особено предложение за новите си клиенти - 1 лев на месец за първите до 3 месеца.

„ Иновативният 5G HOME INTERNET е идеалното попълнение в продуктовото ни портфолио. Той е съвършеното решение за всеки, който има потребност от безграничен високоскоростен интернет за дома и висококачествена телевизия даже в региони, в които няма построена оптична мрежа. С новата услуга клиентите ни могат да гледат EON в съвършено качество, да разчитат на супер бърз интернет за работа или развлечение и да не се тормозят за скоростта в това време. И всичко това е допустимо, с помощта на 5G мрежата на Vivacom, която към този момент покрива близо 80% от популацията в страната “, сподели Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива активност в осем страни и има над 15 милиона консуматори и близо 15 000 чиновници. United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

От юли 2020 година VIVACOM е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР