Vivacom спечели първо място в категорията Инвеститор в човешкия капитал“

...
Vivacom спечели първо място в категорията Инвеститор в човешкия капитал“
Коментари Харесай

Vivacom спечели първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“

Vivacom завоюва първо място в категорията „ Инвеститор в човешкия капитал “ за Лятната си стажантска стратегия в годишните награди за виновен бизнес за 2023 година на Българския конгрес на бизнес водачите.

Радваме се, че получаваме това високо самопризнание точно за Лятната ни стажантска стратегия. То идва изцяло справедливо, откакто предходната година отбелязахме 20-ото юбилейно издание и го надградихме с нови начинания. Те направиха програмата още по-атрактивна и ефикасна за страхотните младежи, които се включиха “, показа Малина Чавдарова, шеф „ Човешки запаси “ във Vivacom.

Тя добави, че 51 стажанти са минали през Лятната стажантска стратегия през 2023 година, а половината от тях са останали на работа в компанията. „ Отличието идва тъкмо в точния момент за старта на 21-ото издание на Лятната ни стажантска стратегия “, прибавя тя.

За 20-те издания през Лятната стажантска стратегия на Vivacom са минали над 1650 стажанти, от които всяка година над 40% не престават кариерното си развиване в компанията, а над 20% от всички чиновници в компанията са почнали развиването си като стажанти.

Инвеститор в човешкия капитал “ е втората огромна премия за работодателската политика на Vivacom, откакто в края на 2023 година компанията беше отличена за „ Любим шеф “ в влиятелните награди за най-хубав шеф на България – Career Show Awards 2023.

Националния конкурс на Българския конгрес на бизнес водачите отличава приноса на бизнеса за построяването на обективна и стимулираща работна и обществена среда. В премиите тази година се състезаваха 82 компании в 7 категории, а за наградата „ Инвеститор в човешкия капитал ” Vivacom се подреди на първа позиция измежду 18 компании.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР