Вицепрезидентът от втория мандат на Барак Обама - Джо Байдън,

...
Вицепрезидентът от втория мандат на Барак Обама - Джо Байдън,
Коментари Харесай

Изглежда Джо Байдън прави решителна крачка, за да стане основен кандидат на демократите за президент

Вицепрезидентът от втория мандат на Барак Обама - Джо Байдън, завоюва първичните избори в Северна Каролина, сочат първични данни, представени от БГНЕС.
Това е втората му победа в решаващите първоначални избори в " Супер Вторника " след тези във Вирджиния, където гласоподавателите гласоподаваха за него. Той наподобява печели и в Масачузетс, като забавното е, че Сандърс е сенатор с мандат точно от този щат.
Предварителните данни, представени от The New York Times, сочат за победа на Байдън и в Арканзас, в Минесота, Тенеси, Оклахома, Алабама, Вирджиния.
Северна Каролина има 110 делегати и има относително огромно цветнокожо население, като и Вирджиния със своите 99 делегати. Афроамериканските гласоподаватели наподобява се оказаха значими за Байдън, сочат изходните анкети.
Основният противник на Байдън - левичарят Бърни Сандърс, завоюва победа в родния си щат Върмонт. Данните са на CNN, като към момента публични такива няма. Има данни за победа на Сандърс и в Юта, както и в Колорадо.
Засега наподобява, че в най-големите два щата, в които има гласоподаване през " Супер Вторника " - Калифорния и Тексас, Байдън води. А милиардерът Майкъл Блумбърг печели в Американска Самоа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР