Вицепрезидентът на Република Китай Чен Чиен-жен категорично заяви, че страната

...
Вицепрезидентът на Република Китай Чен Чиен-жен категорично заяви, че страната
Коментари Харесай

Тайван активно участва в борбата с трафика на хора

Вицепрезидентът на Република Китай Чен Чиен-жен изрично съобщи, че страната ще извършва своята роля в битката с трафика на хора. Той направи своето изказване по време на Международния семинар за тактики за битка с трафика на хора.

Двудневният семинар стартира през днешния ден, като измежду присъстващите са задгранични и локални длъжностни лица, в това число и настоящият шеф на Американския институт в Тайван Робърт Фордън.

Ежегодният семинар е част от опитите на Националната организация за имиграция да ускори битката с трафика и съдействието с задгранични организации.

В своето изказване Чен добави още, че въпреки да е стеснен значително от присъединяване в интернационалните събития, Тайван ще остане деен в интернационалното съдействие, изключително що се отнася до такива значими проблеми. В тази връзка той изрази и вяра,че интернационалните организации и групи ще дадат опция на страната да взе участие в опитите за превъзмогване на казуса с трафика, защото има съглашения за съдействие с 18 страни, показващи решимостта му да бъде интегриран в интернационален мащаб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР