Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков изгледа на живо представянето

...
Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков изгледа на живо представянето
Коментари Харесай

Лечков: Не виждам протестни действия! Двама олигарси си мерят влиянието и ние сме косвена жертва!

Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков изгледа онлайн представянето на националите ни по време на турнето в Катар. След загубата от Хърватия с 1:2, легендата от Съединени американски щати 94 " застана пред камерата на Българска национална телевизия, където разяснява случилото се на терена. Основно обаче приказва за актуалните митинги против футболния съюз.

" Трябва да се гледа повече играта. Жалко за резултата, тъй като изпуснахме. По малоумен метод изпуснахме резултата. Кирил Десподов би трябвало да си вземе поука. Доволен съм от вложеното усърдие. Момчетата стояха добре. Без да недооценявам, че Хърватия игра с запаси през първото полувреме.

Когато играеш с огромните и биеш огромните, ставаш огромен. Когато ти се отдаде късмет, би трябвало да го използваш. Не виждам протестни дейности. В свободна страна живеем. На кого са протестните дейности? Аз не съм видял. Двама олигарси си мерят въздействието и ние сме косвена жертва. На 12-и октомври имаше постоянно извършен Конгрес, приет от ФИФА и УЕФА. Четете деликатно устава! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР