Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков е подписал документ, според който

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков е подписал документ, според който
Коментари Харесай

Документ показва отказа на Лечков от шефското място в БФС, той го определи за измама

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков е подписал документ, съгласно който се отхвърля да поеме функционалностите на краткотрайно изпълняващ длъжността президент в интерес на Михаил Касабов.

Документът е решение на Изпълнителния комитет (ИК) на централата, оповестено в Търговския указател. По правилник вицепрезидентът би трябвало да поеме ръководството, в случай че президентът подаде оставка, а с подписа си Лечков се отхвърля от това право.

В документа седят подписите на съвсем всички членове на ИК на БФС, включително на Йордан Лечков. Единствените подписи, които липсват са на Кирил Домусчиев и Спас Русев. Собственикът на Лудогорец не участва на съвещанието, до момента в който Русев си потегли преди неговия край.

Самият Йордан Лечков съобщи, че е подписвал само присъствен протокол и дефинира случая като „ грандиозна машинация “. В момента някогашният кмет на Сливен чака решението на съда, откакто подаде тъжба против Михаил Касабов, вписан към този момент в Търговския указател като президент на футболната централа до свикването на Конгрес. За подобен се чака да се насрочи дата на 28 ноември, когато Изпълкомът още веднъж се събира. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР